03MA003_01
03MA003_02
03MA003_03
03MA003_01
03MA003_02
03MA003_03

Mini Auto - Light Compact Auto -Black

Omschrijving

Welkom bij Smati's meest innovatieve accessoire: de Mini Auto Opvouwbare Paraplu!
Ontdek de ultieme oplossing voor onverwachte regenbuien en wisselvallig weer - de Mini Auto Paraplu van Smati. Met jarenlange ervaring in de markt, hebben we deze paraplu ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen en u stijlvol te beschermen tegen de elementen.
Belangrijkste Kenmerken:
Lichtgewicht Meesterwerk: Deze opvouwbare paraplu weegt slechts 260 gram, waardoor het de perfecte metgezel is voor onderweg. Of u nu naar het werk, de stad of een speciale gelegenheid gaat, deze paraplu is altijd klaar om u te beschermen.
Windbestendig Scherm: Geen zorgen meer over de wind die uw paraplu binnenstebuiten keert! Onze paraplu is uitgerust met een scherm dat windbestendig is. Als de wind plotseling opsteekt, kan het scherm gemakkelijk weer worden omgeklapt zonder dat het kapot gaat.
Milieuvriendelijk Ontwerp: Bij Smati staan we voor duurzaamheid. Daarom is het scherm van deze paraplu gemaakt van gerecycled PET-materiaal. Geniet van bescherming tegen de regen en draag bij aan een groenere planeet.
Automatisch Open & Dicht: Geen gedoe meer met handmatig openen en sluiten. Met één druk op de knop opent en sluit de paraplu zich automatisch, zodat u altijd klaar bent om de regen te trotseren.
Chique en Unisex Design: De Mini Auto Paraplu heeft een slanke zwarte kleur en een kunststof handgreep, waardoor het zowel chic als unisex is. Het is de perfecte accessoire om uw outfit compleet te maken.
Met een schermdiameter van 87 cm biedt deze paraplu voldoende bescherming tegen regen en wind, terwijl hij toch compact genoeg is om in uw tas of zak te passen. Of u nu onderweg bent naar een zakelijke vergadering of een romantische date, deze paraplu is de ideale metgezel.
Wacht niet langer en voeg de Smati Mini Auto Opvouwbare Paraplu toe aan uw collectie. Blijf stijlvol beschermd tegen de elementen met de betrouwbare kwaliteit waar Smati bekend om staat.
Bestel de uwe vandaag nog en omarm de perfecte mix van stijl en functionaliteit!
Maak van Smati uw bescherming tegen de regen!

Specificaties

Code 03MA003
EAN 3760042162957
Intrastat/Statistiek code 6601910
Adviesprijs incl. BTW € 29,95
Verpakkingseenheid 6
Hoogte 54 cm
Breedte 87 cm
Lengte 87 cm
Kleur Black
Materiaal rPet
Gewicht 260,00 gr
Land van herkomst China