Over ons

Met groots enthousiasme en veel plezier importeren en distribueren we hippe merken en originele, innovatieve en praktische producten van over de hele wereld. Dit doen we voornamelijk op het gebied van wonen, lifestyle en design. Twee maal per jaar, in het voor- en najaar, introduceren wij nieuwe collecties.
Ons sales team zorgt ervoor dat winkels in België, Nederland en Luxemburg deze mooie producten kunnen verkopen.

Wij hebben verstand van zaken en daar zijn we trots op. We staan je graag met raad en daad bij. Iedere dag streven we naar een prettige samenwerking met optimale service. Een persoonlijke benadering, korte lijnen en een adequate afhandeling – zonder verlies van kwaliteit, dat is waar we voor gaan.

We vinden het belangrijk onszelf te blijven vernieuwen, verbeteren en optimaliseren. Als de tijd vliegt, vlieg dan mee. En dat is wat we doen. Stilstand is immers achteruitgang. We houden ontwikkelingen nauwgezet bij en proberen, waar mogelijk, koploper te zijn. Zo kunnen we je altijd het beste van het beste bieden. Wij zoeken mogelijkheden en vinden mooie kansen.

Wij geven de voorkeur aan bewuste producten. Goed voor mens en milieu. Daarom zijn we erg blij met, bijvoorbeeld, de collectie van reisenthel. Een deel van hun collectie bestaat uit robuust, duurzaam én recyclebaar materiaal. Daarnaast bieden zij duurzame, herbruikbare tassen aan, ter reductie van de plastic tassen. Zelf dragen wij ons steentje bij door onder andere verpakkingen te hergebruiken.