03SA3050_01
03SA3050_02
03SA3050_03
03SA3050_01
03SA3050_02
03SA3050_03

Couleurs Uni - Compact Auto - Bois - Marine

Omschrijving

Ontdek de Smati Couleur Uni een opvouwbare windbestendige paraplu!
Op zoek naar de perfecte metgezel voor regenachtige dagen? Zoek niet verder, want Smati heeft de ultieme opvouwbare paraplu voor jou! Maak kennis met de Smati Couleur Uni, een paraplu die niet alleen stijlvol en elegant is, maar ook ongelooflijk functioneel en duurzaam.
Windbestendigheid als nooit tevoren! De Smati Couleur Uni is speciaal ontworpen om de wispelturige wind te weerstaan. Dankzij zijn slimme constructie komt de wind onder het scherm en klapt de paraplu niet om. Het scherm veert eenvoudig terug naar zijn oorspronkelijke vorm, zonder schade. Zo blijf jij beschermd, zelfs op de winderigste dagen.
Duurzaamheid is onze prioriteit! De Smati Couleur Uni is gemaakt met het milieu in gedachten. Het scherm is vervaardigd met 8 baleinen van hoogwaardige vezels, wat zorgt voor een stevige en betrouwbare constructie. Bovendien is het scherm gemaakt van gerecycled PET-materiaal, waardoor je niet alleen droog blijft, maar ook bijdraagt aan een duurzamere planeet.
Automatisch openen en sluiten voor ultiem gemak! Met één druk op de knop gaat de Smati Couleur Uni paraplu moeiteloos open en dicht. Geen gedoe meer met handmatig openen en sluiten, waardoor je altijd klaar bent om de regen te trotseren.
Een vleugje natuurlijke elegantie! De houten handgreep van deze paraplu voegt een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan zijn algehele design. Dit detail geeft de paraplu een klassieke uitstraling en zorgt ervoor dat hij comfortabel in de hand ligt.
Altijd stijlvol in een elegante uni kleur! De Smati Couleur Uni is verkrijgbaar in een prachtige, eenvoudige uni kleur die bij elke outfit past. Of je nu op weg bent naar een zakelijke bijeenkomst of een casual uitje hebt, deze paraplu is de perfecte aanvulling op jouw stijl.
Kortom, met de Smati Couleur Uni Opvouwbare Windbestendige Paraplu ben je klaar om alle weersomstandigheden te trotseren met stijl en gemak. Wacht niet langer en voeg deze hoogwaardige paraplu toe aan je collectie. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de perfecte combinatie van functionaliteit, duurzaamheid en elegantie!
Laat de regen je nooit meer verrassen!

Specificaties

Code 03SA3050
EAN 3760042163121
Intrastat/Statistiek code 6601910
Adviesprijs incl. BTW € 25,95
Verpakkingseenheid 6
Hoogte 53 cm
Breedte 96 cm
Lengte 96 cm
Kleur Blue
Materiaal rPet
Gewicht 358,00 gr
Land van herkomst China