03SA9670_01
03SA9670_02
03SA9670_03
03SA9670_01
03SA9670_02
03SA9670_03

Mousse - Compact Auto - White/Multi Color

Omschrijving

Ontdek de Smati Mousse opvouwbare en windbestendige paraplu!
Ben jij op zoek naar de perfecte paraplu die stijlvol en functioneel is, ongeacht het weer? Maak kennis met de Smati Mousse, de ultieme metgezel voor zowel mannen als vrouwen. Deze verbluffende opvouwbare paraplu is niet zomaar een paraplu - het is een meesterwerk van elegantie en technologie.
Belangrijkste Kenmerk: Windbestendigheid
Eén van de grootste angsten bij het gebruik van een paraplu is de vrees voor sterke windstoten. Maar met de Smati Mousse hoef je je daar geen zorgen over te maken! Het geheim zit hem in zijn innovatieve ontwerp. Als de wind onder het scherm komt en probeert het om te klappen, herstelt de Mousse zichzelf moeiteloos naar zijn oorspronkelijke vorm. Dit betekent dat je paraplu niet kapot gaat, zelfs niet bij de meest winderige omstandigheden.
Hoogwaardige Materialen en Automatische Bediening
De Smati Mousse is gemaakt met aandacht voor detail en kwaliteit. Het scherm heeft 8 baleinen van hoogwaardige fiber, met een indrukwekkende diameter van 96 cm. Dit zorgt voor voldoende dekking om je droog te houden, zelfs op de regenachtigste dagen. En het beste van alles? De paraplu gaat automatisch open en sluit met één druk op de knop. Geen gedoe meer met handmatige bediening!
Altijd Bij de Hand en Elegant Design
De Smati Mousse is niet alleen functioneel, maar ook uiterst draagbaar. Dankzij zijn opvouwbare ontwerp past hij gemakkelijk in je tas, zodat je hem altijd bij de hand hebt voor onverwachte regenbuien. En laten we het hebben over stijl - de Mousse is voorzien van een prachtige elegante print in schakeringen van wit, zwart, grijs, en een vleugje goud. Het is een modeaccessoire op zichzelf, dat je outfit naar een hoger niveau tilt.
Of je nu onderweg bent naar een belangrijke zakelijke bijeenkomst, een romantische date hebt, of gewoon door de stad loopt, de Smati Mousse Opvouwbare Paraplu is de perfecte metgezel om je droog te houden en je stijl te accentueren.
Kies voor de ultieme combinatie van functionaliteit en elegantie, kies voor de Smati Mousse Paraplu en trotseer de elementen met stijl!

Specificaties

Code 03SA9670
EAN 3760042163060
Intrastat/Statistiek code 6601910
Adviesprijs incl. BTW € 24,95
Verpakkingseenheid 6
Hoogte 53 cm
Breedte 96 cm
Lengte 96 cm
Kleur White
Materiaal Polyester
Gewicht 354,00 gr
Land van herkomst China