123118_fire_01
123118_fire_02
123118_fire_01
123118_fire_02

FIRE Oil Lamp

Omschrijving

De ingenieuze PHILIPPI tafelhaard FIRE belooft romantische avonden in je eigen huis. Door de mondgeblazen glazen ring en de op vier punten bevestigde vuurschaal lijkt het alsof de vlammen vrij in de lucht zweven. Het basis zelf wordt gevuld met geurloze paraffineolie, die een zacht glinsterend vuur laat schijnen door vijf lonten op het oppervlak van de donkere kiezelstenen.

• De jarenlange ervaring van PHILIPPI in het maken van olielampen komt samen in de tafelhaard FIRE. Ieder artikel is met de hand in elkaar gezet en verpakt. De basis gemaakt van roestvast staal, wordt met de hand gepolijst om een perfecte afwerking te krijgen & de glazen ring wordt met de mondgeblazen.
• Veilig en eenvoudig te gebruiken: Met de bijgeleverde trechter & slang wordt via de grootste lonthouder de basis gevuld. Bij gebruik van hoogzuivere paraffineolie voorkomt u roet- & geurvorming. Met de bijgeleverde pincet kunt u de grootste lonthouder openen en het lont in de juiste hoogte van 1 mm brengen. De ideale hoogte is die van een kaarsvlam.

Product details:
• Materiaal Gepolijst verchoomt metaal, Glas, zwarte rivierstenen
• Rond van vorm 23 x 23 x 14 cm
• 5 Glasvezel lonten

Belangrijk:
• Gebruik hoogzuivere paraffineolie
• Lonten niet hoger dan 1mm
• Ga nooit weg als de PHILIPPI FIRE brand en laat je kinderen nooit alleen bij brandende objecten

PHILIPPI
Creativiteit, moed én verbeeldingskracht in combinatie met een zakelijke inslag, hebben het merk PHILIPPI gemaakt tot wat het nu is.
Jan Philippi ziet namelijk de schoonheid in dingen en transformeert ze in originele stukken. No-nonsense items met een unieke stijl. Hij gaat de uitdagingen van het leven aan en biedt duurzame producten, die jouw hart veroveren. Voor jezelf of als geschenk voor anderen.
Eenmaal kennisgemaakt met PHILIPPI, wil je niets anders meer.

Specificaties

Code 123118
EAN 4037846143840
Intrastat/Statistiek code 94055000
Adviesprijs incl. BTW € 199,00
Verpakkingseenheid 2
Hoogte 14 cm
Breedte 23 cm
Lengte 23 cm
Kleur Silver
Materiaal Roestvaststaal
Gewicht 3750,00 gr
Land van herkomst China