123072_burn_01
123072_burn_02
123072_burn_01
123072_burn_02

BURN Oil Lamp

Omschrijving

Kampvuurromantiek voor stadsbewoners, de Burn tafelhaard va PHILIPPI is perfect voor romantische avonden binnen je eigen vier muren. Als de zon ondergaat en een frisse bries de nacht aankondigt, begint het gezellig te worden. De basis van gepolijst metaal en glas is gevuld met geurloze paraffineolie, die een zacht glinsterend vuur door verschillende lonten op het oppervlak van de donkere kiezelstenen laat schijnen.

• De jarenlange ervaring van PHILIPPI in het maken van olielampen komt samen in de tafelhaard BURN. Ieder artikel is met de hand in elkaar gezet en verpakt. De basis gemaakt van verchroomt metaal, wordt met de hand gepolijst om een perfecte afwerking te krijgen.
• Veilig en eenvoudig te gebruiken: Met de bijgeleverde trechter & slang wordt via de grootste lonthouder de basis gevuld. Bij gebruik van hoogzuivere paraffineolie voorkomt u roet- & geurvorming. Met de bijgeleverde pincet kunt u de grootste lonthouder openen en het lont in de juiste hoogte van 1 mm brengen. De ideale hoogte is die van een kaarsvlam.

Product details:
• Materiaal Gepolijst verchoomt metaal, Glas, zwarte rivierstenen
• Rond van vorm 20 x 20 x 13 cm
• 5 Glasvezel lonten

Belangrijk:
• Gebruik hoogzuivere paraffineolie
• Lonten niet hoger dan 1mm
• Ga nooit weg als de PHILIPPI Burn brand en laat je kinderen nooit alleen bij brandende objecten

PHILIPPI
Creativiteit, moed én verbeeldingskracht in combinatie met een zakelijke inslag, hebben het merk PHILIPPI gemaakt tot wat het nu is.
Jan Philippi ziet namelijk de schoonheid in dingen en transformeert ze in originele stukken. No-nonsense items met een unieke stijl. Hij gaat de uitdagingen van het leven aan en biedt duurzame producten, die jouw hart veroveren. Voor jezelf of als geschenk voor anderen.
Eenmaal kennisgemaakt met PHILIPPI, wil je niets anders meer.

Specificaties

Code 123072
EAN 4037846133919
Intrastat/Statistiek code 94055000
Adviesprijs incl. BTW € 129,00
Verpakkingseenheid 2
Hoogte 13 cm
Breedte 20 cm
Lengte 20 cm
Kleur Silver
Materiaal Staal
Gewicht 3375,00 gr
Land van herkomst China