03PN42_01
03PN42_02
03PN42_03
03PN42_04
03PN42_01
03PN42_02
03PN42_03
03PN42_04

Paisley - Poncho - Blue/White

Omschrijving

Ontmoet de Smati Poncho: Jouw compacte poncho de beschermer tegen onverwachte regenbuien!
Als je op zoek bent naar de perfecte metgezel voor festivals, citytrips, wandelingen, of gewoon voor die onvoorspelbare regenachtige dagen, dan is de Smati Poncho jouw antwoord! Met zijn innovatieve opvouwbare ontwerp, biedt deze poncho je bescherming en ultiem gemak, waar je ook bent.
Belangrijkste Kenmerken
Opvouwbaar Ontwerp: De Smati Poncho is ontworpen met jouw comfort in gedachten. Hij is compact genoeg om in je tas, rugzak of zelfs in je borstzak te passen, zodat je altijd voorbereid bent op onverwachte regenbuien. Nooit meer nat worden tijdens je avonturen!
Waterafstotend Materiaal: Beschermt je tegen lichte tot matige regenval. Zeg vaarwel tegen nat worden en begroet droog en behaaglijk blijven. Deze poncho zal je door de meeste regenbuien loodsen, maar in het zeldzame geval dat het waterafstotende materiaal verzadigd raakt door de regen, kan er enige vochtigheid optreden. (Voor absolute bescherming adviseren we het gebruik van een waterdichte poncho.)
Handige Drukknoopsluitingen: Dankzij de handige drukknopen onder de armen kun je de poncho eenvoudig aantrekken en zorgen voor een goede pasvorm. Geen gedoe meer met lastige ritssluitingen of knopen.
Geïntegreerde Capuchon: De Smati Poncho is voorzien van een handige capuchon om je hoofd te beschermen tegen regen en wind. Blijf er stijlvol uitzien, zelfs tijdens de slechtste weersomstandigheden.
Reflecterende Strepen: Veiligheid staat bij ons voorop! De reflecterende strepen op de borst en rug zorgen ervoor dat je zelfs bij donker weer goed zichtbaar bent, wat extra gemoedsrust biedt.
Of je nu een avontuurlijke reiziger bent, een festivalganger of gewoon iemand die altijd voorbereid wil zijn op een plotselinge regenbui, de Smati Poncho is jouw ultieme metgezel. Vertrouw op de kwaliteit en het praktische ontwerp van Smati om droog en comfortabel te blijven, waar je ook bent.
Wacht niet langer! Bestel jouw Smati Poncho vandaag nog en zeg vaarwel tegen onverwachte regenbuien. Met de Smati Poncho ben jij altijd voorbereid en blijf je stijlvol, droog en veilig!
Laat de regen je avonturen niet bederven. Kies voor de Smati Poncho en geniet van alle voordelen die deze moderne poncho te bieden heeft. Blijf droog, blijf comfortabel, en blijf stijlvol, waar je ook gaat!

Specificaties

Code 03PN42
EAN 3760042163008
Intrastat/Statistiek code 6601910
Adviesprijs incl. BTW € 28,95
Verpakkingseenheid 12
Hoogte 90 cm
Lengte 155 cm
Kleur Blue
Materiaal Polyester
Gewicht 157,00 gr
Land van herkomst China