03SA7104_01
03SA7104_02
03SA7104_03
03SA7104_01
03SA7104_02
03SA7104_03

Papillons - Compact Auto - Black/Multi Color

Omschrijving

Smati Papillons opvouwbare windbestendige paraplu 🌂
Laat me je voorstellen aan de onmisbare metgezel voor iedereen die graag droog en stijlvol blijft, ongeacht het weer: de Smati Papillons Opvouwbare Paraplu! Dit is niet zomaar een paraplu, dit is een meesterwerk van design en technologie, ontworpen om je te beschermen tegen de grillen van Moeder Natuur zonder aan elegantie in te boeten.
Windbestendigheid als nooit tevoren
Het belangrijkste kenmerk van deze paraplu is ongetwijfeld zijn opmerkelijke windbestendigheid. Met de Smati Papillons Paraplu hoef je je geen zorgen te maken over die onverwachte windvlagen die je paraplu doen omslaan en in de prullenbak doen belanden. Wanneer de wind onder het scherm komt en probeert je paraplu om te klappen, zal deze wonderbaarlijke paraplu gewoon terugkeren naar zijn oorspronkelijke vorm, zonder enige schade. Geen gebroken baleinen meer, geen gedoe - alleen pure betrouwbaarheid.
Elegante Stijl en Functionaliteit
Het scherm van de Smati Papillons Paraplu is niet alleen functioneel, maar ook een waar kunstwerk. Met zijn 8 baleinen van fiber en een royale diameter van 96 cm, biedt dit scherm voldoende ruimte om je volledig te beschermen tegen regen en wind. En het beste van alles? Het opent en sluit automatisch met een druk op de knop, waardoor je in een oogwenk klaar bent om de elementen te trotseren.
Een Vleugje Vlinderpracht
De naam zegt het al: de Smati Papillons Paraplu is gehuld in een wolk van vlinders, subtiel versierd met kleine stippen in verschillende kleuren op een chique zwarte achtergrond. Deze paraplu is niet alleen functioneel, maar ook een mode-accessoire waarmee je je persoonlijke stijl kunt uitdrukken, zelfs op regenachtige dagen.
Altijd Bij De Hand
Dankzij zijn opvouwbare ontwerp kun je de Smati Papillons Paraplu overal mee naartoe nemen. Stop hem in je tas, rugzak of koffer, en je bent altijd voorbereid op onverwachte regenbuien. Met deze paraplu blijf je niet alleen droog, maar straal je ook elegantie uit, waar je ook gaat.
Kies voor de ultieme combinatie van stijl en functionaliteit met de Smati Papillons Opvouwbare Paraplu. Bespaar jezelf de ellende van kapotte paraplu's en omgeklapte schermen - investeer in kwaliteit en schoonheid met Smati. Bestel de jouwe vandaag nog en ga met opgeheven hoofd de regen tegemoet!
Laat Je Stijl Stralen, Ongeacht Het Weer!

Specificaties

Code 03SA7104
EAN 3760042163053
Intrastat/Statistiek code 6601910
Adviesprijs incl. BTW € 24,95
Verpakkingseenheid 6
Hoogte 53 cm
Breedte 96 cm
Lengte 96 cm
Kleur Black
Materiaal Polyester
Gewicht 354,00 gr
Land van herkomst China