ZK7003_01
ZK7003_02
ZK7003_03
ZK7003_04
ZK7003_01
ZK7003_02
ZK7003_03
ZK7003_04

Coolerbag To-Go Black

Omschrijving

Ontdek de Reisenthel Coolerbag To-Go: De ultieme koeltas met schouderband!
Op zoek naar de perfecte metgezel voor jouw dagelijkse avonturen? De Reisenthel Coolerbag To-Go is hier om je koel te houden en je stijl op peil te houden, waar je ook gaat. Deze kleine lunch koeltas is niet zomaar een koeltas; het is een modeaccessoire dat zowel functioneel als trendy is!
• Houd je lunch fris en lekker! Deze Coolerbag To-Go is speciaal ontworpen om jouw lunch en snacks op de perfecte temperatuur te houden. Dankzij de thermische voering van hoogwaardig aluminiumfolie geniet je van een uitstekende koelcapaciteit. Bovendien is de voering gemakkelijk te reinigen, waardoor je altijd een frisse start hebt voor je volgende maaltijd.
• Stijlvol en praktisch ontwerp Met zijn strakke en compacte ontwerp is de Coolerbag To-Go de ideale metgezel voor onderweg. De stevige ritssluiting zorgt ervoor dat je inhoud veilig en koel blijft, terwijl de 2 handvatten en de verstelbare, niet-afneembare schouderband ervoor zorgen dat je de tas comfortabel kunt dragen, waar je ook heen gaat.
• Ruimte voor al je benodigdheden Dankzij het ruime hoofdcompartiment en het handige mesh binnenvak kun je al je lekkernijen netjes organiseren en gemakkelijk terugvinden. Of je nu onderweg bent naar je werk, een picknick in het park hebt gepland of gewoon een dagje uit gaat, deze koeltas biedt alle ruimte die je nodig hebt.
• Duurzaamheid ontmoet functionaliteit Met het oog op het milieu is de Coolerbag To-Go gemaakt van 100% premium kwaliteit gerecycled polyester. Het waterafstotende materiaal beschermt je inhoud tegen onverwachte regenbuien en morsen, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere wereld.
Kies voor de Reisenthel Coolerbag To-Go en maak elke dag een stijlvolle en smakelijke belevenis. Of je nu je lunch meeneemt naar het werk, een dagje aan het strand plant of een wandeling in de natuur maakt, deze koeltas staat altijd voor je klaar. Wacht niet langer en voeg dit veelzijdige accessoire vandaag nog toe aan je collectie!
Geniet van het gemak van een koeltas die net zo modieus is als functioneel!

Specificaties

Code ZK7003
EAN 4012013599330
Intrastat/Statistiek code 42029298900
Adviesprijs incl. BTW € 24,95
Verpakkingseenheid 4
Hoogte 16 cm
Breedte 12 cm
Lengte 24 cm
Kleur Black
Materiaal rPet
Gewicht 233,00 gr
Inhoud 3 liter
Land van herkomst CHINA