BP4059_carrybag-cover_dark-blue_reisenthel_RGB-Master_P_01
BP4059_carrybag-cover_dark-blue_reisenthel_RGB-Master_P_02
BP4059_carrybag-cover_dark-blue_reisenthel_RGB-Master_P_01
BP4059_carrybag-cover_dark-blue_reisenthel_RGB-Master_P_02

Carrybag Cover Dark Blue

Omschrijving

Mooi verstopt - De reisenthel Carrybag Cover weerhoudt nieuwsgierige blikken ervan om te zien wat er in jouw Carrybag zit. Ook de regen heeft zeker geen kans meer en je aankopen blijven lekker droog. Dankzij de elastische bevestiging kan de carrybag cover snel en eenvoudig vastgemaakt worden aan de handgreep van je carrybag en wordt voorkomen dat je hem onderweg verliest.

• Los te bestellen accessoire voor de reisenthel carrybag
• Dekje voor de Carrybag, houdt nieuwsgierige blikken, zakkenrollers en regen uit jou carrybag (boodschappenmand)
• Eenvoudig te bevestigen aan de handgreep door elastische banden en klittenband
• Materiaal : hoogwaardig gerecycled PET polyester weefsel
• Afmeting: 28.5 x 48.5 x 6.5 cm

Al meer dan 40 jaar maakt het merk reisenthel het dagelijkse leven - door middel van praktische, kleine en grote hulpjes - mooier. Het zwaartepunt is daarbij ongetwijfeld de veelzijdige collectie tassen: De carrybag, de carrycruiser en de mini maxi shopper hebben zich allang tot bekende en algemeen geliefde producten ontwikkeld, die vele mensen elke dag gebruiken. Creativiteit, enthousiasme en de liefde voor detail onderscheiden deze succesvolle onderneming. Het moderne, innovatieve design en de doordachte functionaliteit van de producten zorgen altijd weer voor verrassingen – het is dan ook geen wonder, dat het reisenthel-principe inmiddels al meer dan vier decennia succesvol is.

Tassen uit flessen – reisenthel neemt zijn verantwoordelijkheid en gaat voor duurzaam. Verantwoordelijkheid zit reisenthel in het DNA, om het milieu, onze toekomst en de planeet te sparen schakelt reisenthel zijn collectie geleidelijk om naar gerecyclede PET. Zo ook bij dit artikel, het bovenmateriaal van dit reisenthel product is gemaakt van gerecyclede PET flessen.

Specificaties

Code BP4059
EAN 4012013728716
Intrastat/Statistiek code 63079098990
Adviesprijs incl. BTW € 14,95
Verpakkingseenheid 8
Hoogte 7 cm
Breedte 49 cm
Lengte 29 cm
Kleur Dark Blue
Materiaal recycled PET
Gewicht 119,00 gr
Land van herkomst China

Ook interessant