ZJ7052_bottlebag_twist-silver_reisenthel_RGB-Master_P_01

Bottlebag Twist Silver

Omschrijving

De reisenthel bottelbag pakt per liter met een maximum aan comfort, deze flessentas biedt plaats aan 9 flessen van 1 liter, ideaal tijdens het boodschappen doen. Door het hoogwaardige gerecycled PET polyesterweefsel is de bottlebag sterk genoeg om deze zware last te dragen. Maar wil je een opgeruimd keukenkastje dan staat de bottlebag ook voor je klaar, lege flessen erin en hup naar de glasbak.

• 9 vakken voor flessen à 0.75 liter (niet groter dan 1 liter flessen)
• 2 scheurvaste draagbanden met klittenband sluiting
• Materiaal: 50% hoogwaardig gerecycled PET polyesterweefsel
• Verpak het per liter, voor maximaal comfort

Vandaag de dag heeft reisenthel een plaats in vele huishoudens door het moderne, innovatieve design en de doordachte functionaliteit van de producten. Het merk wil dan ook met ieder product iets nieuws op de markt brengen en bijdragen aan functionaliteit en mobiliteit. De producten zijn praktisch en van goede kwaliteit, maar staan ook bekend om de uiteenlopende designs.

Van vrolijke kleuren en prints tot strakke, zakelijke dessins: reisenthel biedt het allemaal!

Tassen uit flessen – reisenthel neemt zijn verantwoordelijkheid en gaat voor duurzaam. Verantwoordelijkheid zit reisenthel in het DNA, om het milieu, onze toekomst en de planeet te sparen schakelt reisenthel zijn collectie geleidelijk om naar gerecyclede PET. Zo ook bij dit artikel, het bovenmateriaal van dit reisenthel product is voor 50% gemaakt van gerecyclede PET flessen.

Specificaties

Code ZJ7052
EAN 4012013720796
Intrastat/Statistiek code 42029298900
Adviesprijs incl. BTW € 17,95
Verpakkingseenheid 10
Hoogte 28 cm
Breedte 24 cm
Lengte 24 cm
Kleur Twist Silver
Materiaal recycled PET
Gewicht 285,00 gr
Inhoud 1 liter
Land van herkomst China