ZJ7061_bottlebag_baroque-marble_reisenthel_RGB-Master_P_01

Bottlebag Baroque Marble

Omschrijving

De reisenthel bottelbag geeft je een maximum aan comfort, deze flessentas biedt plaats aan 9 flessen van 0.75 liter. Door het hoogwaardige weefsel is de bottlebag sterk genoeg om deze zware last te dragen. Maar wil je een opgeruimd keukenkastje dan staat de bottlebag ook voor je klaar, lege flessen erin en hup naar de glasbak.

Afmeting 28 x 13.5 x 5 cm
Inhoud 9 x 0.75 liter

• 9 vakken voor flessen à 0.75 liter (niet groter dan 1 liter flessen)
• 2 scheurvaste draagbanden met klittenband sluiting
• Indien nodig eenvoudig plat op te bergen
• materiaal: gerecyclede PET flessen

Tassen uit flessen – reisenthel neemt zijn verantwoordelijkheid en gaat voor duurzaam. Verantwoordelijkheid zit reisenthel in het DNA, om het milieu, onze toekomst en de planeet te sparen schakelt reisenthel zijn collectie geleidelijk om naar gerecyclede PET. Zo ook bij dit artikel, het bovenmateriaal van dit reisenthel product is gemaakt van gerecyclede PET flessen.

Creatief, enthousiast en met liefde voor detail: al 50 jaar maakt het merk reisenthel het dagelijkse leven mooier door middel van praktische, kleine en grote hulpjes voor thuis en onderweg.

Vandaag de dag heeft reisenthel een plaats in vele huishoudens door het moderne, innovatieve design en de doordachte functionaliteit van de producten. Het merk wil dan ook met ieder product iets nieuws op de markt brengen en bijdragen aan functionaliteit en mobiliteit. De producten zijn praktisch en van goede kwaliteit, maar staan ook bekend om de uiteenlopende designs.

Van vrolijke kleuren en prints tot strakke, zakelijke dessins: reisenthel biedt het allemaal!

Specificaties

Code ZJ7061
EAN 4012013730146
Intrastat/Statistiek code 42029298900
Adviesprijs incl. BTW € 14,95
Verpakkingseenheid 10
Hoogte 28 cm
Breedte 24 cm
Lengte 24 cm
Kleur Baroque Marble
Materiaal recycled PET
Gewicht 285,00 gr
Inhoud 1 liter
Land van herkomst China