Mini Maxi Travelbag Black

Omschrijving

De ideale reispartner van reisenthel, de mini maxi travelbag uit hun mini maxi serie, biedt reizigers een handige en compacte oplossing voor onderweg. Deze tas is opvouwbaar tot een klein pakketje van slechts 16x23x2 cm, wat het gemakkelijk maakt om hem op te bergen in de bijgeleverde etui. Deze etui doet tevens dienst als een extra opbergvak, wat extra functionaliteit toevoegt aan de tas.

De mini maxi travelbag is ontworpen met het oog op gemak. Met een afsluitbare rits en een ruim opbergvak aan de voorzijde, kunnen reizigers georganiseerd blijven en snel toegang krijgen tot belangrijke items. De handige steekzak aan de buitenzijde biedt nog meer mogelijkheden om kleinere items veilig op te bergen.

De draagbanden van de tas kunnen eenvoudig samengevoegd worden door middel van klittenband, waardoor het gemakkelijk is om de tas te dragen en op te bergen wanneer hij niet in gebruik is. Het gebruik van scheurvast polyesterweefsel zorgt ervoor dat de tas duurzaam en bestand is tegen de uitdagingen van reizen.

Met zijn lichte gewicht is deze mini maxi travelbag bijna onmerkbaar in je koffer, waardoor je extra bagageruimte overhoudt voor andere essentiële items. Kortom, reisenthel heeft met de mini maxi travelbag een slimme en praktische reispartner gecreëerd die aan de behoeften van moderne reizigers voldoet.

Specificaties

Code AG7003
EAN 4012013514975
Intrastat/Statistiek code 42029298900
Adviesprijs incl. BTW € 24,95
Verpakkingseenheid 4
Hoogte 41 cm
Breedte 26 cm
Lengte 65 cm
Kleur Black
Materiaal rPet
Gewicht 172,00 gr
Inhoud 30 liter
Land van herkomst CHINA