FV7059_01
FV7059_02
FV7059_03
FV7059_01
FV7059_02
FV7059_03

Storagebox Low Rhombus Black

Omschrijving

De reisenthel storagebox Low - Dé Oplossing voor Georganiseerd Leven!

Ben je op zoek naar een elegante en praktische manier om orde te scheppen in de chaos van het dagelijkse leven? Dan is de reisenthel storagebox Low jouw perfecte metgezel. Met een afmeting van 60x13x45 cm en een royale inhoud van 34 liter, biedt deze opbergbox voldoende ruimte om al je spullen netjes op te bergen.

De reisenthel storagebox Low is een ware multitasker met een vormvaste constructie die wordt ondersteund door geïntegreerde metalen beugels en een solide bodem. Dankzij de twee stevige hengsels draag je deze box moeiteloos naar elke gewenste locatie. En met het handige label kun je precies aangeven wat er zich in de box bevindt, zodat je nooit meer hoeft te zoeken.
Deze rhombus stof is verfijnd, eigentijds en helemaal in de mode, absoluut onmisbaar voor iedereen met een passie voor interieurdesign. De driedimensionale ruitpatronen op dit reisenthel product geven het een stijlvolle en opvallende uitstraling.
Een uniek kenmerk van deze opbergbox is de mogelijkheid om hem eenvoudig in te klappen door de twee metalen beugels naar binnen te vouwen. Bovendien is de deksel voorzien van twee ritsen, waardoor je je spullen veilig en stofvrij kunt bewaren. Geen onnodig gezoek meer naar verloren voorwerpen!

De reisenthel storagebox Low is gemaakt van hoogwaardig polyesterweefsel, wat niet alleen duurzaamheid garandeert, maar ook een stijlvolle uitstraling biedt die bij elk interieur past. Of je nu extra opbergruimte nodig hebt voor kleding, speelgoed, boeken of andere spullen, deze opbergbox is de perfecte keuze.

De storagebox Low is onderdeel van de uitgebreide reisenthel collectie, een merk dat al meer dan 40 jaar praktische en innovatieve oplossingen biedt om het dagelijkse leven mooier te maken. Het is geen wonder dat reisenthel-producten, zoals de carrybag en de carrycruiser, geliefd zijn bij mensen wereldwijd vanwege hun creativiteit, enthousiasme voor detail en doordachte functionaliteit.

Kortom, met de reisenthel storagebox Low haal je de opbergoplossing voor 1001 dingen in huis. Orden je leven en transformeer je interieur in een succesvolle en georganiseerde oase. Kies voor de reisenthel storagebox Low en geniet van de voordelen van een opgeruimd bestaan!

Bestel de reisenthel storagebox Low vandaag nog en ervaar het gemak van georganiseerd leven. Verander de manier waarop je leeft en bestel nu!

Specificaties

Code FV7059
EAN 4012013736490
Intrastat/Statistiek code 63079098990
Adviesprijs incl. BTW € 49,95
Verpakkingseenheid 2
Hoogte 13 cm
Breedte 60 cm
Lengte 45 cm
Kleur Rhombus Black
Materiaal rPet
Gewicht 865,00 gr
Inhoud 34 liter
Land van herkomst CHINA