LR7003_case-1_black_reisenthel_RGB-Master_P_01

Case 1 Black

Omschrijving

De handige alles kunner van reisenthel is de case1, deze etui kan je voor van alles en nog wat gebruiken. Of je nu je make-up, potloden, diverse USB kabeltjes of gewoon losse rommel hebt de case1 van reisenthel ruimt het voor je op. Gewoon een handige etui niet te groot, dus past in je tas, rits dicht en alles is opgeruimd! wat wil je nog meer.
• Universele organizer voor cosmetica en alle andere losse spulletjes
• Leverbaar is vele leuke prints
• binnenvoering
• Ritssluiting met extra lang trekkoord
• Afmeting: 24 x 17 cm
• materiaal: gerecyclede PET flessen

Tassen uit flessen – reisenthel neemt zijn verantwoordelijkheid en gaat voor duurzaam. Verantwoordelijkheid zit reisenthel in het DNA, om het milieu, onze toekomst en de planeet te sparen schakelt reisenthel zijn collectie geleidelijk om naar gerecyclede PET. Zo ook bij dit artikel, het bovenmateriaal van dit reisenthel product is gemaakt van gerecyclede PET flessen.

Creatief, enthousiast en met liefde voor detail: al 50 jaar maakt het merk reisenthel het dagelijkse leven mooier door middel van praktische, kleine en grote hulpjes voor thuis en onderweg.

Vandaag de dag heeft reisenthel een plaats in vele huishoudens door het moderne, innovatieve design en de doordachte functionaliteit van de producten. Het merk wil dan ook met ieder product iets nieuws op de markt brengen en bijdragen aan functionaliteit en mobiliteit. De producten zijn praktisch en van goede kwaliteit, maar staan ook bekend om de uiteenlopende designs.

Van vrolijke kleuren en prints tot strakke, zakelijke dessins: reisenthel biedt het allemaal!

Specificaties

Code LR7003
EAN 4012013728747
Intrastat/Statistiek code 42029291900
Adviesprijs incl. BTW € 6,95
Verpakkingseenheid 12
Hoogte 17 cm
Breedte 24 cm
Kleur Black
Materiaal recycled PET
Gewicht 49,00 gr
Land van herkomst Vietnam