Twist Hexagon Lamp Black

Omschrijving

Ervaar de verfijning van de Twist Hexagon Lamp van Gingko in je huis, met zijn eenvoudige elegantie en innovatieve functionaliteit. Deze eigentijdse lamp gaat verder dan alleen verlichting en voegt een visueel aantrekkelijk element toe aan elke ruimte. Of je nu kiest voor de strakke Matte Black-afwerking of de rijke Walnut-variant, de lamp past naadloos in verschillende interieurstijlen en behoudt daarbij een minimalistische esthetiek die intrigeert en betovert.
Vervaardigd uit duurzaam ABS-materiaal met een voelbare textuur, geeft de lamp een moderne draai aan verlichtingsontwerp. Zijn unieke hexagonale vorm, omhuld in waterbestendig en scheurbestendig Tyvek-papier, ontvouwt en draait sierlijk tot een betoverende display die een warm wit licht zachtjes door je leefruimte verspreidt. Meer dan slechts een lichtbron, fungeert deze lamp als een dynamisch kunstwerk dat aandacht trekt, conversaties stimuleert en de verbeelding vastlegt.
Met een eenvoudige tik op de bovenste knop activeer je moeiteloos de betoverende schittering van de lamp.

Enkele kenmerken zijn onder andere:
- Dimbare warmwitte lichtmodus met een kleurtemperatuur tussen 2900K en 3100K
- Gemakkelijke touchbediening voor gebruiksgemak
- Vervaardigd uit duurzaam ABS-materiaal met een voelbare textuur
- Verkrijgbaar in natuurlijk hout of wit essenhout, beiden duurzaam geproduceerd
- Krasbestendig voor langdurig behoud van esthetiek
- USB-C oplaadbaar voor moeiteloos opladen
- Lichtgewicht ontwerp: slechts 120g
- Compacte afmetingen: 121 mm x 121 mm
- Batterijduur tot wel 6 uur op volledige helderheid, waarna het geleidelijk dimt en uiteindelijk na nog eens 2-3 uur volledig uitschakelt.

Of het nu gaat om een gezellige leeshoek, een stijlvolle bedgenoot of een artistieke toevoeging aan je moderne kantoordesk, deze lamp combineert innovatief ontwerp, duurzame functionaliteit en creatieve flair op ongeëvenaarde wijze.

Specificaties

Code 01G036BK
EAN 0703556206093
Intrastat/Statistiek code 9405500090
Adviesprijs incl. BTW € 49,95
Hoogte 21 cm
Breedte 12 cm
Lengte 12 cm
Kleur Black
Materiaal ASB - Wood
Gewicht 120,00 gr
Land van herkomst China