Mini Atlas Globe Lamp Light Sky Blue Walnut

Omschrijving

Maak kennis met de AtlasGlobe Lamp van het gerenommeerde merk Gingko, waar verfijning samensmelt met functionaliteit. Dompel jezelf onder in de elegantie en verwondering van onze wereld met de AtlasGlobe Light, een verfijnde wereldbol lamp die naadloos verlichting combineert met interactieve kunst.

Belangrijkste kenmerken:
• Dimbare LED 2900K - 3100K Warm Wit Lichtmodus: Geniet van de perfecte sfeer met aanpasbare helderheidsniveaus, variërend van warm wit licht tot een gezellige 2900K - 3100K.
• Touchbediening: Activeer moeiteloos het licht met een eenvoudige tik op de koperen knop en pas de helderheidsniveaus aan met een langere aanraking, voor een gebruiksvriendelijke ervaring.
• Duurzaam Natuurlijk Walnoot of Wit Essen Hout Anti-Kras ABS-materiaal: Met zorg vervaardigd, heeft de AtlasGlobe Light een basis gemaakt van duurzaam natuurlijk walnoot- of wit essen hout, wat zorgt voor duurzaamheid en een vleugje verfijning.
• USB-Oplaadbaar: Laad de lamp eenvoudig op via USB, waardoor de noodzaak voor constante batterijvervangingen verdwijnt en milieuvriendelijke praktijken worden gestimuleerd.
• Batterijduur tot 24 uur: Ervaar langdurige verlichting met een opmerkelijke batterijduur van maximaal 24 uur, voor betrouwbaar en langdurig gebruik.
• Twee Onderscheidende Afwerkingen in Twee Maten: Kies uit een serene lichtblauwe globe op een wit essen basis of een statige donkerblauwe globe op een rijke walnootbasis. Verkrijgbaar in twee maten, Mini 130mm x 145 mm en Groot 200 mm x 235 mm, om elke ruimte aan te vullen.
• Interactief Ontwerp met Draaiende Metalen Ballen: De basis is vernuftig ontworpen met drie slim draaiende metalen ballen, waardoor de globe vrij kan roteren. Dit interactieve kenmerk transformeert de AtlasGlobe Light in een fascinerend educatief hulpmiddel en een boeiend decoratief item.

Dompel jezelf onder in de schoonheid van onze wereld met de AtlasGlobe Light - een perfecte mix van elegantie, innovatie en functionaliteit. Verlicht je ruimte met stijl en verken de wereld in een compleet nieuw licht.

Specificaties

Code 01G038MAH
EAN 0703556206079
Intrastat/Statistiek code 9405500090
Adviesprijs incl. BTW € 99,95
Hoogte 15 cm
Breedte 13 cm
Lengte 13 cm
Kleur -
Materiaal ASB - Wood
Gewicht 460,00 gr
Land van herkomst China