Na een nogal nat, koud en guur voorjaar - ja, ik weet zeker dat het voorjaar was en geen herfst - is hij dan eindelijk aangebroken: de zomer !
En of je nu op vakantie gaat, gaat genieten van een staycation in casa del achtertuin of erop uittrekt: wij hebben de mooiste accessoires voor binnen en buiten én handige musthaves voor onderweg .

Hoe jij jouw zomer compleet maakt? Met deze handige tips helpen we je graag op weg.

De mooiste musthaves voor jouw tuin.

Ken je het merk PHILIPPI al? Dit designmerk, boordevol toffe no-nonsense items met een unieke stijl, lanceert deze zomer een prachtige outdoorcollectie. Denk hierbij aan stijlvolle tuinverlichting, tafelhaarden en vuurschalen. Alles om jouw zwoele zomeravonden tot een klein feestje te maken.

Comfortabel onderweg.

Of je deze zomer nu op reis gaat of rondom huis blijft, met de handige musthaves van reisenthel heb je alles bij de hand om van jouw vakantie , citytrip of picknick een succes te maken.
Neem nu de thermo familie. Een collectie rugtassen, shoppers en koeltassen. Speciaal ontwikkeld om jouw lunch, snacks of drankje optimaal te koelen. Zo ben je verzekerd van een verse lunch of een gekoelde dorstlesser op een warme dag.
Dagje strand? Ga dan voor de Shopper XL. Met een inhoud van maar liefst 35 liter perfect voor al jouw strandbenodigdheden en - accessoires .

Zonneschijn en nat, morgen weer wat.

Oké, toegegeven. We verwachten dat het in de zomer elke dag stralend weer is. Lekker temperatuurtje, zonnetje, strakblauwe lucht.
Maar soms, heel soms, klettert er wel eens een zomerse bui op je hoofd.
Geen paniek, kan gebeuren! Wees voorbereid en neem altijd een stijlvolle paraplu van Smati met je mee. Met een uitgebreid assortiment voor haar, hem en kids, heb je keuze genoeg.
Meestal valt de zomerse regen kort en krachtig en komt na regen toch écht weer zonneschijn. Ook daar heeft Smati wat op bedacht: UV-bestendige paraplu's. Zo ben je beschermt tegen regen en kun je daarna weer verantwoord genieten van dat zomerse zonnetje. Heerlijk!

Musica, maestro!

Iets wat eigenlijk niet mag ontbreken tijdens dat welverdiende dagje strand of tijdens die picknick met heerlijke hapjes: muziek!
Vroeger had je de gettoblaster, nu is er Gingko. Met hele toffe, draagbare (bluetooth) speakers.
Voor welke speaker ga jij?

Last but not least: Wunderkey.

Tijdens jouw staycation ga je er toch een dagje op uit. Lekker varen op de Nederlandse wateren. Maar ja, de grote vraag blijft dan altijd: waar laat je onderweg die gigantische sleutelbos? Wunderkey is de oplossing.
Deze kekke keyorganizer houdt al jouw sleutels ingenieus bij één in een stijlvolle houder. Verkrijgbaar in legio kleuren en materialen.
Compact, praktisch en fashionable. Wat wil je nog meer?

Welke van deze musthaves ga jij scoren?
We wensen jou een heerlijke zomer toe, of je nu gaat voor die staycation of het verder weg zoekt: geniet er van!