Secretaressedag is een dag in Nederland die bedoeld is om secretaresses, managementassistenten en andere ondersteunende professionals te erkennen en te waarderen voor hun belangrijke bijdragen aan het bedrijfsleven. Dit jaar valt hij op 19 april 2023. Het is een geweldige gelegenheid om de mensen die ons helpen en ondersteunen op ons werk te laten zien hoeveel we hun harde werk en toewijding waarderen.

Als je zelf een secretaresse bent, en je baas is je vergeten tijdens deze dag, dan is deze dag ook een mooie gelegenheid om jezelf te verwennen en te vieren hoeveel je hebt bereikt in je carrière. Of je nu net begint in het vakgebied of al jaren ervaring hebt, je verdient het om even stil te staan bij al je harde werk en toewijding.

Bij Croon & Croon Design begrijpen we het belang van deze dag en daarom hebben we een aantal geweldige producten geselecteerd om jezelf te verwennen en jezelf een welverdiend cadeau te geven. Of het nu een mooie nieuwe reisenthel tas is om je werkspullen in te vervoeren, een stijlvolle wekker van het merk Gingko om je te helpen op tijd te zijn voor die belangrijke vergadering, of leuke bureauaccessoires van PHILIPPI om je werkplek op te fleuren, we hebben voor elk wat wils.

Dus waar wacht je nog op? Geef jezelf een welverdiend cadeau op Secretaressedag en vier al je harde werk en toewijding. Je verdient het!