En, toverde bovenstaande foto een smile van oor tot oor op jouw gezicht? Ja? Mooi! Dan is onze missie voor vandaag geslaagd. Yes!
Hoezo? Hoor ik je denken.
Het is vandaag Wereld Dag van de Glimlach. Het motto is dan ook: breng 'n lach op deze dag.
Hoe dan? Zie ik je denken.
Wees creatief! Doe iets aardigs, zeg iets liefs, bied een helpende hand, trek een gekke bek (oké, ik weet niet zeker of dat ook geaccepteerd is). Hoe dan ook... Kom in actie! Een lach maakt tenslotte elke dag tot een feestje.

Oké, actie dus. Mogen we je daarom even wijzen op onze toffe producten, die gegarandeerd een lach op jouw gezicht brengen?

Neem bijvoorbeeld de mooie tassen en accessoires van Picard.

PICARD wordt handgemaakt met liefde. En dat zie je terug in de producten. Vervaardigd van natuurlijke materialen, met traditioneel vakmanschap en hebben een creatief ontwerp.
Het mooie van PICARD is dat ze een van de weinige opleidingsbedrijven zijn, die consequent het ambacht doorgeven. Uiteraard met de hoogste kwaliteitsnormen voor mens en milieu.
Daar wordt je blij van, toch? PICARD zorgt voor een glimlach op jouw gezicht.

Was dat het? Nee! We gaan nog even door! Doen je kaken al pijn van al dat glimlachen?
We hebben namelijk nóg een merk dat perfect past bij de dag van de glimlach: Otis Batterbee.
Het merk van sterren als Rita Ora, Gwyneth Paltrow en Florence Welch hebben we onlangs aan ons assortiment toegevoegd. Dáár krijgen wij dan weer een glimlach van op ons gezicht.
Eersteklas beauty-accessoires met een moderne, verfijnde esthetiek van hoge kwaliteit. Gemaakt met kennis en vakmanschap.

En tot slot, omdat we je dit fijne merk niet willen onthouden: Gingko.
De frisse kijk van Gingko op moderne technologie is feilloos geïntegreerd in verfijnd design. Daar word je blij van, toch?
De stijlvolle producten zijn slim, eenvoudig én functioneel, maar zeker niet saai.

Goed, tot zo ver. We kunnen natuurlijk nog uren doorgaan, maar dan verdwijnt die lach wellicht van jouw gezicht. Dat willen we niet.
Dus; meer weten over onze fijne producten, waar je blij van wordt? Check dan zeker even onze merken.

We hopen dat we jouw dag van de glimlach tot een feestje hebben gemaakt. Smile!