Bij Croon & Croon Design zijn we verheugd om de eerste print van de langverwachte herfst/winter collectie 2023 van reisenthel aan te kondigen: de prachtige 'Sumatra'. Als toegewijde distributeur van het gerenommeerde merk Reisenthel, brengen we jou deze seizoensgebonden creatie die een perfecte balans vindt tussen chic en modern. Duik in de wereld van strepen die herinneringen oproepen aan de majestueuze Sumatraanse tijger, maar dan met een eigentijdse draai. De subtiele kleurencombinatie van diep donkerblauw en warm beige, aangevuld met matte gouden accenten, geeft deze print een onmiskenbaar luxueuze uitstraling.

Ontdek de Magie van 'Sumatra'

De 'Sumatra' print is een meesterwerk dat zowel degenen met een voorkeur voor klassieke elegantie als trendsetters zal aanspreken. De duistere blauwtinten en aardse beige worden subliem gecombineerd en krijgen een sprankelende verheffing dankzij de gouden details. Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle shopper, een handige toilettas of een praktische reistas, onze herfst/winter collectie biedt een scala aan mogelijkheden om je persoonlijke stijl te omarmen met de 'Sumatra' print.

Ga naar de winkel of shop online en ontdek zelf de prachtige 'Sumatra' print van Reisenthel. Verwen jezelf met accessoires die niet alleen functioneel zijn, maar ook een statement maken. Bij Croon & Croon Design geloven we in het omarmen van stijl in elk aspect van het leven, en de 'Sumatra' collectie is daar het perfecte voorbeeld van.

Blikvangers in de Collectie

  1. Allrounder: Voor degenen die graag alles in één meenemen, is de allrounder dé keuze. Ruim en praktisch, met de verfijnde 'Sumatra' print voegt deze tas een vleugje klasse toe aan je dagelijkse avonturen.
  2. Toiletbag: Of je nu op reis bent of jezelf gewoon wilt verwennen met een vleugje luxe, de toiletbag in de 'Sumatra' print is de ultieme reisgenoot voor je essentiële verzorgingsproducten.
  3. Shopper e1: Shoppen wordt een stijlvolle ervaring met de shopper e1. Of het nu gaat om dagelijkse boodschappen of een dagje uit, deze tas voegt een vleugje weelde toe aan je routine.
  4. Loopshopper: Als je graag je modebewuste kant wilt laten zien, is de loopshopper met zijn opvallende matte gouden ring de perfecte keuze. Een combinatie van functionaliteit en verfijning.