Papa: een super held zonder cape. Fijne Vaderdag!

Het is weer zover: Vaderdag! Maar... de grote vraag blijft altijd: hoe zet je die lieverd nu 'ns echt in het zonnetje, zonder die standaard cadeaus als sokken of een stropdas. Wij zetten wat handige tips voor je op een rijtje.

1. Oké Ladies, het is nu aan jullie! Trommel je kroost uit bed, doe je haar in een knot, drink 'n kop sterke koffie en ga aan de slag.
Een ontbijt op bed hoeft niet ingewikkeld te zijn. Een vers gebakken croissantje, glas vers geperste jus, en heel veel andere lekkernijen en voila: klaar is kees.
Geen zin in al die kruimels in je nét verschoonde bed? Dek de tafel dan feestelijk. Een mooi servetje, een vaas verse bloemen; bedenk en doe.

2. Hop tjop. Aankleden en naar buiten. Mannen zijn, hoe cliché, vaak echte buitenmensen.
Ga eens vissen. Uh, wacht even, wat? Ja, vissen! Zoek 'n mooi plekje, gooi je hengeltje uit en wachten tot je beet hebt. Geniet ondertussen van de natuur, de rust en stilte. Oké, als je beet hebt mag je best even juichen.

3. Genoeg visjes uitgegooid? Ruim je hengel op en ga picknicken.
Er is langs die sloot vast een mooi plekje waar je je kleedje kunt uitslaan en kunt neerstrijken. Al wat later op de dag? Steek dan de barbecue aan. In het park, in de tuin, langs de sloot; het maakt niet uit. Na zo'n dag in de natuur heeft paps vast veel honger. Natuurlijk hendel jij vandaag die barbecue. Ondertussen tover jij een biertje uit die picknickmand. Hij zal je adoreren. Vast en zeker.

Ondanks alle verwennerijen toch nog op zoek naar een leuk cadeau? Kies voor een hippe gadget, zoals een bluetooth speaker. Doe hem dan tijdens het vissen wél uit, anders vang je bot.
Een stijlvolle laptoptas is ook een mooie optie, evenals een hippe tas of rugzak.
Wees origineel, je kunt het. Enne... vergeet je niet te knutselen met je lieve kids? Een zelfgemaakt presentje vinden vaders natuurlijk het allerleukste.

Fijne Vaderdag!