Yes! Het mag weer: reizen . Hoe fijn is dat?! Zéker met de zomervakantie in zicht. Heb jij al plannen gemaakt voor jouw ultieme reis ?
Ga je alleen op stap? Samen? Of misschien met het hele gezin? Dat laatste is, eerlijk gezegd, altijd even een zoektocht. Misschien houd jij van cultuursnuiven terwijl partnerlief en kids liever op het strand liggen? Willen jouw kinderen dolgraag met het vliegtuig maar heb jij vliegangst en is een vakantie met de auto helemaal prima? Dan is deze blog écht wat voor jou. Lees snel voor voor de ultieme 'op reis met kids'- tips . Enne... nóg een leuke bijkomstigheid: We delen handige musthaves , die jouw reis gegarandeerd tot een succes maken.

Plannen maar!
Misschien niet één van jouw talenten, maar wel heel handig: plannen.
Begin op tijd met het zoeken en boeken van een accomodatie, vlucht, etc. Zo hebben jij en je kids de tijd om te wennen aan het idee dat je met vakantie gaat. Neem je kids zeker mee in jouw zoektocht; laat plaatjes zien, lees boeken (voor) over het land van bestemming, et cetera. Als ze wat ouder zijn, laat ze dan meebeslissen. Klein tipje voor als je op reis gaat met wat grotere kids: WiFi. Zorg dat het er is. Geloof me, dat voorkomt een hoop chagrijn op vakantie.

Relax, take it ea-ea-sy.
Misschien een inkoppertje en inherent aan bovenstaande, maar zo waardevol.
Vlug, vlug, snel, snel werkt gewoon niet met kids.
Vertrek op tijd, zodat je niet hoeft te haasten op het vliegveld.
Plan je autoreis ruim in, zodat er genoeg tijd is voor een plaspauze of een 'benen-strek-moment'.

Doe het samen.
Het is al even genoemd; betrek jouw mini-me bij de reis. Maak samen een lijstje met alle benodigdheden voor op vakantie of laat ze zelf hun koffer inpakken, bijvoorbeeld (achteraf wel even checken of ze alles meenemen en niet alleen hun koffer volproppen met speelgoed). Wat zullen ze zich groot voelen als ze zelf alles hebben ingepakt.
En laten wij nu speciaal een reisenthel kids-lijn hebben met koffers, rugtassen en toilettassen. Zo wordt op vakantie gaan nog leuker.

Check, check - dubbelcheck.
Misschien niet het leukste: maar check de weersvoorspellingen van het land of de plaats van bestemming. Misschien wil je het niet weten als er regen op komst is tijdens jouw reis , maar het is wel handig als je voorbereid bent.
Met handige poncho's, bijvoorbeeld. Absolute musthaves , die weinig ruimte in beslag nemen en toch goed van pas komen tijdens zo'n tropische regenbui.
Kinderponcho's vind je hier.
Vergeet je zelf niet! Kijk hier maar eens, keuze genoeg.

Ben je niet zo van de poncho's? Een opvouwbare paraplu neemt ook niet zoveel ruimte in beslag en beschermt je optimaal.

Mam, ik heb honger!
Tja, helaas is niets zo onvoorspelbaar als het honger-gevoel van kids. Op de meest ongunstige momenten hebben ze trek.
Hangry kids, dat wil je niet!
Zorg daarom altijd voor een voorraad(je) voedsel, ook als je op reis bent.
Ga je naar een land waar het 30 plus graden is? Geen paniek!
Met de reisenthel thermo collectie houd je jouw lunch, hapjes en drankjes koel en fris en kunnen jouw koters elk moment van de dag toegeven aan die rammelende maag.

Klaar? Genieten maar!
Alles voorbereid? Koffers ingepakt? Lievelingsknuffel mee? Jij kunt op reis met kids.
En met bovenstaande tips wordt jouw zomervakantie gegarandeerd een succes.
Dan rest er niets anders dan te genieten.

Fijne vakantie !