Bij FLSK delen ze een gemeenschappelijke passie: we houden van bewegen. Natuurlijk moeten de FLSK producten daaraan voldoen! Daarom hebben zij opnieuw de lat hoger gelegd voor hun hoogwaardige normen en to-go assortiment verder ontwikkeld. Ontdek hier waarom de producten van de Next Gen gemakkelijk kunnen concurreren met jou en jouw energieke dagelijkse leven.

1. De coating is duurzaam bovengemiddeld

Het absolute hoogtepunt van de FLSK Next Gen FLSK-drinkflessen en CUP to go-bekers is de nieuwe, revolutionaire robuuste coating, gemaakt in Duitsland. Zo kun je zonder zorgen van je drankjes genieten met een consistent als nieuw uiterlijk - er zijn geen krassen of schaafplekken op het oppervlak van de drinkfles of to-go beker.

2. Next Gen producten kunnen in de vaatwasser

De Next Gen-coating vereenvoudigt het schoonmaken van de FLSK producten: je kunt de Next Gen-producten samen met de rest van de vaat in de vaatwasser reinigen. Dit bespaart niet alleen water, maar ook een extra stap én altijd een schone beker of drinkfles!

3. Met Next Gen maak je een duurzame keuze

FLSK wilt je niet alleen hoogwaardige en innovatieve producten aanbieden, maar ook verantwoordelijkheid nemen voor het milieu. Met de Next Gen hebben we een belangrijke stap in deze richting gezet. Duurzaamheid is een sleutelaspect van duurzaamheid voor FLSK. De Next Gen ziet er vele jaren goed uit. En als je je FLSK-producten vele jaren gebruikt, is het een feest voor het milieu!

4. De Next Gen is verpakt zonder bomen te gebruiken

We hebben bewust gekozen voor een boomvrije oplossing voor de verpakking van de Next Gen-lijn, namelijk suikerrietpapier. Dit materiaal is een bijproduct van de suikerproductie in Colombia dat anders zou worden verbrand en CO₂ zou vrijgeven. Door het lokaal te verwerken in Vorarlberg, stellen we nieuwe normen op het gebied van duurzaamheid.

5. Breid je collectie uit zonder kleurverschillen

Heb je al een favoriet zwart of wit FLSK-item? Met de Next Gen-producten in zwart en wit kun je je collectie visueel naadloos uitbreiden: er zijn geen kleurverschillen zichtbaar met deze nieuwe super sterke poedercoating.

6. Next Gen ReNature brengt frisse kleuren en glanzende keramische coating

De Next Gen ReNature-serie is een kleurrijke hommage aan de vier elementen water, lucht, vuur en aarde. FLSK heeft ze afgewerkt met een keramische coating. Deze is ook extreem bestendig en heeft ook een prachtige uitstraling en gevoel. De kleuren glanzen en overtuigen met een zachte uitstraling die natuurlijke elegantie uitstraalt.


Wij, Croon & Croon Design, zijn trots om de distributeur van FLSK te zijn in Nederland en België. Ervaar de toekomst van FLSK met de Next Gen-lijn en geniet van duurzame, stijlvolle producten die perfect passen bij jouw actieve levensstijl. Kies voor kwaliteit, duurzaamheid en innovatie met FLSK Next Gen.