Bij Croon & Croon Design zijn we altijd op zoek naar innovatieve en duurzame producten om aan onze klanten aan te bieden. Daarom zijn we verheugd om onze nieuwste samenwerking aan te kondigen met FLSK, een Duits merk dat zich toelegt op het creëren van hoogwaardige drinkflessen en koffie to-go bekers. Als de officiële distributeur en groothandel voor FLSK in Nederland en België, brengen we graag hun prachtige producten naar de retailmarkt.

FLSK heeft twee opmerkelijke productlijnen, namelijk de "Re-Nature" en "Essential" series. Deze lijnen bieden een ruime keuze aan drinkflessen in diverse groottes en kleuren, die niet alleen stijlvol zijn, maar ook opmerkelijke eigenschappen hebben. Een van de meest opvallende kenmerken is dat deze flessen tot maar liefst 18 uur warme dranken warm kunnen houden en tot 24 uur koude dranken koud. Dit maakt ze perfect voor onderweg, op het werk of tijdens outdoor avonturen. Geen gedoe meer met lauwe koffie of water!

Een ander voordeel van de FLSK-producten is dat ze vaatwasmachinebestendig zijn. Dit maakt het schoonmaken een fluitje van een cent en zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van een frisse en schone drinkervaring.

Kortom, bij Croon & Croon Design zijn we verheugd om onze klanten deze prachtige en duurzame producten van FLSK te kunnen aanbieden. Of je nu op zoek bent naar een trendy drinkfles voor dagelijks gebruik of een handige koffie to-go beker voor onderweg, FLSK heeft het allemaal. En het beste van alles is dat je met de aankoop van FLSK-producten bijdraagt aan het behoud van onze natuurlijke hulpbronnen en bossen.

Dus, laten we samenwerken aan een duurzame toekomst en kies voor FLSK bij Croon & Croon Design. Geniet van je drankjes in stijl terwijl je de planeet helpt beschermen!