De nieuwe collectie van Gingko bevat een scala aan opmerkelijke stukken die de perfecte combinatie bieden van innovatief design, geavanceerde technologie en verfijnde esthetiek. Neem bijvoorbeeld de Mage See-Through Bluetooth Speaker, een ware parel van vorm en functie. Met zijn unieke doorzichtige structuur, verkrijgbaar in een strakke Matte Black of elegante Walnut houten afwerking, biedt deze speaker niet alleen een visueel verbluffende ervaring, maar levert ook een meeslepend geluid van uitstekende kwaliteit.

Dan zijn er de Smart LunaSpin Lamp en Smart FootballSpin Lamp, die beide een harmonieuze fusie van elegantie en technologie belichamen. Deze lampen, verkrijgbaar in Mini (12cm) en Large (18cm) formaten, presenteren zwevende 3D-geprinte bollen boven een robuuste walnootbasis, waardoor een betoverende en verfijnde sfeer ontstaat. Met slechts een simpele tik kunnen de bollen van kleur veranderen tussen drie rustgevende lichttinten - warm, koel wit en warm wit - waardoor je de ambiance naar wens kunt aanpassen.

Voor liefhebbers van modern design is er de Twist Hexagon Lamp, een prachtig statementstuk dat de grenzen van verlichting overstijgt. Beschikbaar in Matte Black of een rijke Walnut afwerking, past deze lamp naadloos in diverse interieurstijlen, terwijl het minimalistische ontwerp toch charme en captiviteit uitstraalt.

En vergeet niet de AtlasGlobe Light, een verfijnde wereldbol lamp die niet alleen dienst doet als bron van verlichting, maar ook als interactief kunstwerk. Met keuze uit twee distinctieve afwerkingen - een serene Light Blue Globe op een White Ash basis of een statige Dark Blue Globe op een rijke Walnut basis - in zowel Mini als Large formaten, voegt deze lamp een vleugje elegantie en verwondering toe aan elke kamer.

Maak ook kennis met de Smart Origami Lamp, een perfecte combinatie van kunst en technologie die een vleugje verfijning toevoegt aan elke leefruimte. Verkrijgbaar in Walnut en Bamboo afwerkingen, onthult deze lamp een stralend LED-licht en kan hij 360 graden worden gevouwen voor elke gelegenheid.

Tot slot, de Alice Mushroom Lamp, een symbool van uniekheid en functionaliteit met zijn strakke Walnut en White Ash Wood afwerking en hoogwaardige frosted milky white ABS lampenkap. Zijn robuustheid en duurzaamheid benadrukken de kwaliteit van dit opvallende stuk. Met deze diverse collectie verlichting kunnen liefhebbers van elegantie en technologie hun ruimtes verfraaien met stijl en functionaliteit.