Een greep uit de nieuwe collectie van Philippi :

TERRA, omarmt een aardse en ingetogen esthetiek die perfect past in moderne interieurs. De tealight houders, met hun handgeblazen glaskunst en handgesneden randen, smelten naadloos samen met vrijwel elke omgeving. Ze zijn verkrijgbaar in vijf verschillende ontwerpen, elk met een eigen vorm, maar allemaal even prachtig in hun eenvoud. Deze collectie straalt een aangenaam gevoel van verbondenheid met de natuur uit.

De LEAF schalen zijn een hoogtepunt van organisch design in zijn puurste vorm. Hun levendige vormen voegen een vleugje leven toe aan elke ruimte en maken ze perfect voor het presenteren van fruit of andere decoratieve voorwerpen. Het contrast tussen de levendige vormen van de schalen en het robuuste betonachtige uiterlijk voegt een intrigerend architecturaal element toe. De schalen zijn voorzien van kleine antislippads om ongelukken te voorkomen, omdat het laatste wat we willen zien, tranen zijn.

CHARLY, oorspronkelijk ontworpen als een intelligent, koel en knus krukje, heeft zich bewezen als een waar multi-talent in het dagelijks gebruik. Het kan dienen als een onconventionele zitplaats, praktische bijzettafel, verplaatsbaar voetenbankje of gewoon als een sculpturale decoratie. Met zijn speelse knipoog naar de kunst van gestapelde stenen, voelt CHARLY zich even thuis in een kinderkamer als in een moderne woonruimte. Gemaakt van poedergecoat staal, is CHARLY gemakkelijk te verplaatsen en aan te passen aan individuele behoeften, terwijl het toch stevig genoeg is voor dagelijks gebruik.