Bij Gingko staat duurzaamheid centraal

Bij Gingko Design staat duurzaamheid centraal. Als familiebedrijf, opgericht door Paul Sun, en zijn vrouw Natalie, koesteren zij een diepe liefde voor de natuur en het milieu. Naarmate de jaren zijn verstreken, hebben ze steeds meer vernomen over de schade die onze planeet wordt toegebracht en de impact die wij als mensheid hebben op ons milieu. Hierdoor is onze passie voor het beschermen ervan alleen maar sterker geworden.

Sinds de geboorte van hun twee prachtige kinderen realiseren zij zich des te meer hoe belangrijk het is om voor onze planeet te zorgen, met het oog op de toekomstige generaties. Iedereen wilt dat onze kinderen opgroeien en net zo kunnen genieten van de wonderen van de wereld als wij dat voor hen hebben gedaan. Dit heeft Gingko Design meer dan ooit doen inzien dat er iets ondernomen moet worden om ervoor te zorgen dat onze kinderen, en de kinderen van hun kinderen, kunnen leven in een wereld die vrij is van vervuiling en beter is dan ooit tevoren.

Daarom richt Gingko Design zich op prachtig stijlvol design en de nieuwste technologie, met duurzaamheid als kernwaarde.

Bij Gingko Design zijn de meeste van hun producten vervaardigd uit natuurlijke en duurzame materialen, zoals bamboe en gerecycled hout, in plaats van plastic. Zij geloven dat stijlvolle, unieke producten van hoogwaardige kwaliteit ook milieuvriendelijk kunnen zijn, zonder concessies te doen aan mooi design of nieuwe technologie.

Helaas horen we maar al te vaak over massaproductie van plastic producten van lage kwaliteit die slechts een of enkele keren worden gebruikt en vervolgens op stortplaatsen belanden, waar ze eeuwig blijven liggen zonder biologisch af te breken.

Bij Gingko Design floreren zij in het ontdekken en creëren van het buitengewone. Hun doel is om producten te ontwerpen die modern, eenvoudig en functioneel zijn. Ze zijn gemaakt om lang mee te gaan en jarenlang gebruik te doorstaan, met tijdloze ontwerpen die bestand zijn tegen de laatste trends en hypes. We hopen dat Gingko-producten gewaardeerd worden en dat ze lange tijd een prominente plek in huis zullen hebben.

De ethos van Gingko Design draait om het ontwerpen van slimme producten, zowel qua uiterlijk als prestaties. Dit omvat het gebruik van de nieuwste duurzame materialen van hoge kwaliteit. We willen dat onze producten de gebruiker helpen door eenvoudige en mooie oplossingen te bieden voor de alledaagse uitdagingen in het leven.

Maar ook dat onze Gingko Design producten bijdragen aan een betere wereld. De uitdaging is om zoveel mogelijk mensen te overtuigen om cadeaus van natuurlijke materialen te kopen, die ze voor altijd koesteren, en de goedkope plastic gadgets te vergeten die binnen enkele dagen in de prullenbak belanden.

Samen met onze klanten hopen we een begin te maken met de opbouw van een wereld waarin consumenten hoogwaardige producten waarderen, met de nieuwste technologie, zonder de veiligheid en zekerheid van onze toekomst op deze prachtige planeet in gevaar te brengen.

Samen kunnen we het beter doen...