September zit vol. Propvol.
Deze maand staat namelijk geheel in het teken van de verschillende - binnenlandse én buitenlandse - beurzen.
Hier showen we de nieuwste collecties en artikelen voor het komende najaar.

We trapten deze beursmaand af met een stand op de toonaangevende, vernieuwende beurs ShowUP in EXPO Haarlemmermeer.
Deze vakbeurs richt zich op inkopers van woon- en gift stores, concept stores, webshops, warenhuizen en museumwinkels. Ook stylisten, pers en bloggers bezoeken dit evenement met enige gretigheid.
Het leuke van deze beurs is dat je alles onder één dak vindt: van grote buitenlandse merken tot start-ups.
Het is zó veel meer dan een inkoopbeurs. Het is een complete beleving. Je kunt er inspiratie opdoen, netwerken en bijpraten met collega's, leveranciers of andere relaties.

Brussels Interior Event
Van 1 t/m 3 september en van 15 t/m 17 september was het weer zover: Brussels Interior Event in de Trade Mart Brussels. Tijdens dit evenement word je ondergedompeld in de wondere wereld van in- en outdoor decoratie, design en gifts en, last but not least, kitchen en dinner.
Tijdens de twee weekenden kun je genieten van prachtige collecties van meer dan 500 merken met een gevarieerd aanbod. Dankzij de inkoopmogelijkheden (collectie en cash & carry) kun je bovendien heel comfortabel jouw inkopen doen.

Maison et Objet
6 t/m 10 september waren we present op de Maison et Objet in Parijs. Zoals de naam van deze beurs eigenlijk al zegt, is dit evenement opgedeeld in 2 sectoren. Ontdek hier de beste objecten en decoratieve accessoires evenals de nieuwste interieurstijlen.
Wij vertegenwoordigen op deze beurs al onze merken. Dit doen we met veel enthousiasme! Het is altijd leuk om vertrouwde contacten te spreken en nieuwe potentiële relaties te ontmoeten.

De nieuwste inkoopmogelijkheid voor lederwaren en accessoires
Op 16 september 2019 organiseerde CAST een nieuw evenement: de lederwaren- en accessoirebeurs. Je assortiment aanvullen met lederwaren & accessoires of op zoek naar (nieuwe) merken? Dit is -met stip- de uitgelezen dag om langs te komen.

De beursvloer op niveau 1 is ingericht met een compleet aanbod van Lederwaren & Accessoire merken. Wij mochten hier ons merk reisenthel vertegenwoordigen. Deze beursdag vloog voorbij. We gingen dan ook met een positief gevoel naar huis!