07WWKCHC_Wunderkey-Chip-Carbon_01
07WWKCHC_Wunderkey_Chip_Carbone_01
07WWKCHC_Wunderkey-Chip-Carbon_01
07WWKCHC_Wunderkey_Chip_Carbone_01

Wunderkey Add-On Chip Carbone

Omschrijving

Nooit meer zoeken naar een muntje voor je winkelwagentje, de Wunderkey Chip is de oplossing! Niets is zo vervelend, wil je boodschappen doen heb je geen muntje voor je boodschappenwagentje. Wunderkey heeft hier de Chip voor ontwikkeld. Je kan hem toevoegen aan je Wunderkey sleutelhanger, gebruik je hem niet zit hij netjes verstopt tussen je sleutels. Heb je een boodschappenwagentje nodig dan is het heel eenvoudig, steek je de chip in de munthouder, ontgrendel en haal direct de chip eruit. Je Wunderkey sleutelbos kunnen weer terug in je broekzak of tas en jij kan op ge gemak boodschappen doen!

• Accessoire voor de Wunderkey sleutelhanger
• Materiaal hoogwaardig carbone
• Chip voor het ontgrendelen van een boodschappenwagentje
• Afmeting 4.1 x 2.2 x 0.2 cm
• Gewicht 11 gram

Er zijn meerdere accessoires voor de Wunderkey sleutelhanger beschikbaar: Multitool – 3-in-1 flesopener, touwsnijder & pakketsnijder, Chip – Munt voor een boodschappenwagen, Ring – Om een autosleutel te bevestigen, Extention Set – meer dan 6 sleutels, met de Extention Set kunnen er 12 sleutels aan je Wunderkey sleutelhanger.
Geen compromissen, dit was het motto bij de ontwikkeling van de Wunderkey. Wij vinden dat dit moet gelden bij elk product dat we dagelijks in onze handen hebben. Het moet perfect zijn, tot in het laatste detail.

Specificaties

Code 07WWKCHC
EAN 4260620810366
Intrastat/Statistiek code 76169990
Adviesprijs incl. BTW € 14,95
Verpakkingseenheid 1
Hoogte 5 cm
Breedte 2 cm
Lengte 0 cm
Kleur Silver
Materiaal Carbone
Gewicht 14,00 gr
Land van herkomst Germany