BK7059_carrybag_rhombus-black_reisenthel_RGB-Master_P_01
BK7059_carrybag_rhombus-black_reisenthel_RGB-Master_P_02
BK7059_carrybag_rhombus-black_reisenthel_RGB-Master_P_03
BK7059_carrybag_rhombus-black_reisenthel_RGB-Master_P_04
BK7059_carrybag_rhombus-black_reisenthel_RGB-Master_P_01
BK7059_carrybag_rhombus-black_reisenthel_RGB-Master_P_02
BK7059_carrybag_rhombus-black_reisenthel_RGB-Master_P_03
BK7059_carrybag_rhombus-black_reisenthel_RGB-Master_P_04

Carrybag Rhombus Black

Omschrijving

Het origineel – fel begeerd, welbekend en heden ten dage een klassieker onder de boodschappenmanden: de reisenthel Carrybag Rhombus! Weg met die saaie boodschappentas! Doe voortaan je boodschappen met deze handige mand. Te verkrijgen vele hippe kleuren en prints én nu ook in Rhombus black. Door het aluminium frame behoudt de Carrybag zijn vorm en in combinatie met het hoogwaardige polyesterweefsel krijgt hij een moderne look. Ook aan comfort is gedacht: geen striemen in je hand van snijdende tasjes, de met foam omwikkelde handgreep zorgt ervoor dat ook een volle Carrybag aangenaam in de hand ligt en kan omgeklapt worden als je hem niet gebruikt.

Rhombus is geraffineerd, stedelijk, Hip & trendy een absolute musthave voor iedere fashionista. De 3-D doorgestikte ruitmotieven geven de reisenthel tassen een stijlvolle en extravagante look. Daarnaast is het bovenmateriaal gemaakt van gerecyclede PET flessen, wat wil je nog meer!

Belangrijke kenmerken
•1 binnen vak met ritssluiting
•Stabiel Frame en omklapbaar handvat van aluminium
•Harde bodem en 5 voetjes houden de Carrybag stabiel op de grond
•Zacht omwikkelde handgreep
•Eventueel in opgevouwen op te bergen
•Materiaal: 3-D doorgestikte ruitmotieven - gerecyclede PET flessen

Creatief, enthousiast en met liefde voor detail: al 50 jaar maakt het merk reisenthel het dagelijkse leven mooier door middel van praktische, kleine en grote hulpjes voor thuis en onderweg.

Vandaag de dag heeft reisenthel een plaats in vele huishoudens door het moderne, innovatieve design en de doordachte functionaliteit van de producten. Het merk wil dan ook met ieder product iets nieuws op de markt brengen en bijdragen aan functionaliteit en mobiliteit. De producten zijn praktisch en van goede kwaliteit, maar staan ook bekend om de uiteenlopende designs.

Van vrolijke kleuren en prints tot strakke, zakelijke dessins: reisenthel biedt het allemaal!

Tassen uit flessen – reisenthel neemt zijn verantwoordelijkheid en gaat voor duurzaam. Verantwoordelijkheid zit reisenthel in het DNA, om het milieu, onze toekomst en de planeet te sparen schakelt reisenthel zijn collectie geleidelijk om naar gerecyclede PET. Zo ook bij dit artikel, het bovenmateriaal van dit reisenthel product is gemaakt van gerecyclede PET flessen.

Specificaties

Code BK7059
EAN 4012013726941
Intrastat/Statistiek code 42029298900
Adviesprijs incl. BTW € 64,95
Verpakkingseenheid 2
Hoogte 29 cm
Breedte 48 cm
Lengte 28 cm
Kleur Rhombus Black
Materiaal recycled PET
Gewicht 942,00 gr
Inhoud 22 liter
Land van herkomst China