WC5046_travelcosmetic_rhombus-olive_reisenthel_RGB-Master_P_01
WC5046_travelcosmetic_rhombus-olive_reisenthel_RGB-Master_P_03
WC5046_travelcosmetic_rhombus-olive_reisenthel_RGB-Master_P_01
WC5046_travelcosmetic_rhombus-olive_reisenthel_RGB-Master_P_03

Travelcosmetic Rhombus Olive

Omschrijving

Reisenthel – travelcosmetic - reis met deze stevige toilettas de hele wereld over, een klassiek model met royale opening die door de twee metalen beugels altijd open blijft staan. Verder heeft de tas extra lussen om alle cosmeticaproducten overzichtelijk op te bergen en een handige draaglus.

Rhombus deze stof is geraffineerd, stedelijk, Hip & trendy een absolute musthave voor iedere fashionista. De 3-D doorgestikte ruitmotieven geven dit reisenthel product een stijlvolle en extravagante look.
• Stabiel en comfortabele dankzij de geïntegreerde metalen beugels.
• 3 lussen aan de binnenzijde
• 1 vak met ritssluiting aan de binnenzijde
• Draagriem
• materiaal: gerecyclede PET flessen
• Waterafstotend.

Tassen uit flessen – reisenthel neemt zijn verantwoordelijkheid en gaat voor duurzaam. Verantwoordelijkheid zit reisenthel in het DNA, om het milieu, onze toekomst en de planeet te sparen schakelt reisenthel zijn collectie in 2023 volledig om naar gerecyclede PET. Zo ook bij dit artikel, het bovenmateriaal van dit reisenthel product is gemaakt van gerecyclede PET flessen

Vandaag de dag heeft reisenthel een plaats in vele huishoudens door het moderne, innovatieve design en de doordachte functionaliteit van de producten. Het merk wil dan ook met ieder product iets nieuws op de markt brengen en bijdragen aan functionaliteit en mobiliteit. De producten zijn praktisch en van goede kwaliteit, maar staan ook bekend om de uiteenlopende designs. Van vrolijke kleuren en prints tot strakke, zakelijke dessins: reisenthel biedt het allemaal!

Specificaties

Code WC5046
EAN 4012013734021
Intrastat/Statistiek code 42029291900
Adviesprijs incl. BTW € 25,95
Verpakkingseenheid 6
Hoogte 18 cm
Breedte 26 cm
Lengte 14 cm
Kleur Rhombus Olive
Materiaal recycled PET
Gewicht 215,00 gr
Inhoud 4 liter
Land van herkomst Vietnam