01G025ST_Amber_Crystal_Light_3D_Laser_Saturn_01
01G025ST_Amber_Crystal_Light_3D_Laser_Saturn_02
01G025ST_Amber_Crystal_Light_3D_Laser_Saturn_04
01G025ST_Amber_Crystal_Light_3D_Laser_Saturn_01
01G025ST_Amber_Crystal_Light_3D_Laser_Saturn_02
01G025ST_Amber_Crystal_Light_3D_Laser_Saturn_04

Amber Crystal Light 3D laser Saturn

Omschrijving

Met vijf betoverende ontwerpvarianten is de Gingko Amber Crystal Ball Collection een schitterende manier om elke ruimte een idyllisch tintje te geven.

Laat het licht schijnen met onze prachtige kristallen lichtbol met een 3D lasergegraveerd paardenbloemontwerp. Dit unieke motief zorgt voor vreugde en brengt elke ruimte tot leven. De ingewikkelde paardenbloemen symboliseren geluk en wensen en voegen een subtiele maar verfijnde flair en een tijdloze touch toe aan uw huis. Het is de perfecte keuze voor wie een lamp zoekt die als middelpunt dient en jarenlang plezier geeft.

Als paardenbloemen niet uw type zijn, wat dacht u er dan van om de wonderen van het sterrenstelsel in huis te halen? De tweede variant belooft een betoverend effect te creëren en uw huis echt speciaal te maken, met een lasergegraveerd motief dat de sterren en sterrenstelsels symboliseert. Het warme licht creëert een uitnodigende sfeer en brengt interstellaire magie in uw interieur. Bereid je voor om elke keer dat je de kristallen bol in actie ziet met zijn hemelse weergave gebiologeerd te worden.

Het zonnestelselmotief is een prachtige voorstelling van het universum en zijn enorme diepten. Het benadrukt de onderlinge verbondenheid tussen alle dingen in onze wereld en de schoonheid van de sterren en planeten. Deze lamp schept een sfeer van mysterie en ontzag en herinnert u eraan 's nachts omhoog te kijken en te waarderen hoe klein u bent in vergelijking met de grootsheid van het heelal. De gouden gloed maakt elke kamer helderder en meer uitnodigend, terwijl de gedetailleerde afbeelding een vleugje mystiek toevoegt.

Het Saturnus-motief weerspiegelt de schoonheid, de kracht en het mysterie van de planeet. Met zijn unieke ontwerp en glinsterende gloed zal deze lasergegraveerde kristallen lampbal een geweldig gespreksonderwerp zijn. Het zal ook de perfecte finishing touch geven aan elke inrichting. De symbolisering van Saturnus brengt echter veel meer met zich mee dan alleen een mooi ontwerp. Hij staat voor sterke fundamenten en stabiliteit en geeft aan dat, wat er ook buiten uw huis gebeurt, uw gezin binnen een veilige haven kan vinden. Met zijn klassieke charme is de kristallen lichtbol met het lasergegraveerde Saturnusmotief een tijdloos stuk, dat uw huis jarenlang zal verwarmen.

De World Globe tenslotte belooft een moderne inrichting van goed tot geweldig te maken. Het strakke ontwerp past in elk hedendaags interieur, terwijl de wereldbol een vleugje eigenzinnigheid toevoegt. Deze lamp is het perfecte gespreksonderwerp en wordt het middelpunt van elke kamer. Hij is perfect voor een woonkamer, slaapkamer of kantoor, en zorgt voor een rustgevende en vredige sfeer, terwijl hij toch een statement is.

Elk ontwerp brengt een unieke schoonheid in uw huis. Wat is uw keuze?

Welk ontwerp je ook kiest, de Amber kristallen bol reflecteert het licht op een manier die een betoverende sfeer creëert. U kunt schakelen tussen drie lichtintensiteit niveaus door het aanraken van de koperen knop op de voorkant van massief natuurlijk walnoothout basis.
De Crystal Ball Collection is voorzien van een oplaadbare batterij die uw ruimte tot 16 uur lang met prachtig licht kan verlichten. De USB-C poort aan de achterkant maakt het opladen eenvoudig.

Technisch
1. Productmateriaal: FSC-gecertificeerde walnoothouten basis met premium niet-breekbaar 3D laserprint kristalontwerp
2. 3 lichte temperatuur beschikbaar
3. Het batterijleven: 12-15 uur
4. LED kleurtemperatuur: 2900K~3100K
5. Machtsinput: DC5V 0.5A
6. Krachtbron: 600MAH Li-on navulbare batterij
7. Productgrootte: 80mm breedte x 120mm hoog of 3.15'' diameter x 4.72'' hoog
8. Productgewicht: 756g of 1.67lbs
9. Beschikbare ontwerpen: Melkweg, Wereldbol, Saturnus, Zonnestelsel, Paardenbloemen

Specificaties

Code 01G025ST
EAN 0703556205850
Intrastat/Statistiek code 9405300000
Adviesprijs incl. BTW € 55,00
Verpakkingseenheid 1
Hoogte 12 cm
Breedte 8 cm
Lengte 8 cm
Kleur Walnut
Materiaal Walnut3D laser Saturn
Gewicht 756,00 gr
Land van herkomst China