Het grote sinterklaasfeest komt nu écht in zicht. Spannend! Zetten jouw kids vol spanning hun schoen?
Zet papa of mama de schoen er stiekem naast? Wij zullen niks verklappen. Echt. Beloofd.
Maar voor wie ingeschakeld is als hulp Sint, last-minute Sint, als net-niet-Sint of als maakt-niet-uit-ik-heb-nu-cadeautjes-nodig-sint, hebben we wat handige tips voor schoencadeautjes. Ook leuk voor in de zak, trouwens.

1. Voor de chaoot, die altijd zijn sleutels kwijt is...
Dan is de Wunderkey een perfecte optie. Een superhip accessoire, dat al je sleutels bij elkaar houdt. Er is ook nog ruimte voor andere slimme opties, zoals een multitool, een winkelwagenmuntje en veel meer.
Check alle Wunderkey items hier.

2. Voor de muziekliefhebber, die niet genoeg krijgt van zijn favo song...
Hebben we kekke items van het merk Gingko. Bluetooth speakers, Hi-Fi Speakers en veel meer.
Jouw muziek uit een fashionble speaker: dat wil je!
Je vindt de Gingko items hier.

3. Voor de shopper, die nooit genoeg spullen heeft...
Er is hulp! In de vorm van onze reisenthel artikelen. Grote tassen, kleine tassen, opvouwbare tassen. Er is genoeg keuze en er is altijd een tas die past bij jou als shopfanaat.
Je vindt jouw praktische hulp hier.

4. Voor de reislustige...
Hebben we zóveel mooie items. Ga je ver weg of dichtbij. Heb je heimwee en wil je snel naar huis of plak je er liever nog extra dagen aan vast? Check! wij hebben een enorm aanbod aan handige reisartikelen.
Je vindt het hier.

5. Voor de make-up artiest....
Voor de echte make-up artiesten, voor de snel-klaar-make-uppers of voor de ik-ben-net-begonnen-make-uppers hebben we het mooie merk Otis Batterbee. De crème de la crème onder de make-up tassen. Geef jouw make-up items een mooie plek. En, hoe leuk is dat, de beauty's van Otis staan ook nog eens prachtig op jouw make-up tafel of geven extra glam aan jouw badkamer. Hebben, hebben!
Je vindt het hier.

Enne, mocht je de échte Sint in het voorbijgaan nog tegen het lijf lopen, wil je deze tips dan even aan 'm doorgeven? Zijn we je eeuwig dankbaar. Dank u, Sinterklaasje!