1. Een sleutelbos? Dat kan écht niet meer.
Welke accessoires horen in de broek- en/of jaszakken van een man? Absoluut minder dan in de handtas van een vrouw. De categorie "onmisbaar" moet absoluut de mobiele telefoon, een portemonnee en de huissleutels omvatten. Maar één ding is zeker: een rammelende sleutelbos met foute sleutelhangers, dat is zó 2018.

2. Geen rammelende sleutels meer.
Wie heeft er geen last van? Je bent nét iets later dan afgesproken thuisgekomen (lees: halverwege de nacht) en probeert zo stil mogelijk naar binnen te glippen. Maar voordat je ein-de-lijk de juiste sleutel hebt gevonden, heb je het hele huis wakker gemaakt met je rammelende sleutelbos.
Rammelende sleutels: niet het einde van de wereld, maar vervelend is het wel. Bijvoorbeeld tijdens het joggen of gewoon wanneer je niet gehoord wilt worden.

3. 228 uur meer levensduur.
We besteden maar liefst 228 uur van ons leven (70 jaar, 365 dagen, 4 keer per dag, elke 8 seconden) op zoek naar de juiste sleutel. Klinkt veel? - dat is het ook!

Met de Wunderkey is het omslachtige zoeken naar sleutels verleden tijd. Het feit dat de sleutels zich altijd op dezelfde plaats bevinden, zorgt er voor dat je direct de juiste sleutel te pakken krijgt- zonder zoeken. Leuke bijkomstigheid: Je verlengt je leven dus met 228 uur. Mooi meegenomen toch :-)?

4. De belangrijkste items altijd bij de hand.
Leuk hoor, zo'n Zwitsers zakmes idee. Maar hebben we dat nu echt nodig in onze omgeving, waar alle gemakken binnen handbereik liggen? De Wunderkey kan worden uitgebreid met handige tools, zoals een flesopener en een winkelwagenmuntje (omdat je die nooit bij je hebt, als je hem nodig hebt).

5. Omdat zelfs James Bond er trots op zou zijn.
Hoe vaak is James Bond met een aantal sleutels gezien? Juist - nooit. Maar zelfs in het echte leven zou een stijlvolle heer als James Bond het nauwelijks kunnen redden met een rinkelende sleutelbos. Of kun je je voorstellen dat James een aantal sleutels op tafel legde naast zijn martini en zijn hightech gadgets? Hij zou toch zeker de voorkeur geven aan een elegante sleutelorganizer - waarschijnlijk uitgerust met allerlei extra's van Q.

En laten we eerlijk zijn: op de een of andere manier willen we allemaal een beetje op James Bond lijken.

Overtuigd? Je vindt alle Wunderkeys hier.