Wil jij jouw geliefde eens flink in de watten leggen op Valentijnsdag? Maar heb je géén idee waar je jouw Valentijn mee kunt verrassen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij maakten een tof lijstje met cadeaus, die zéker in de smaak vallen bij hem of haar. Hiermee ga je gegarandeerd punten scoren!

Valentijnsdag. De één vindt het commerciële onzin, de ander vindt het dé perfecte dag om zijn of haar geliefde eens goed in de watten te leggen. Er is voor allebei natuurlijk wat te zeggen, maar persoonlijk zijn wij wél fan van Valentijnsdag .
Een dag die helemaal in het teken van de liefde staat. Dat is toch fijn?! En wees eens eerlijk... Wie vindt het nu niet leuk om verrast te worden? Laten we - juist in deze tijd - de liefde vieren.
Check daarom je banksaldo en dit onderstaande lijstje en koop dat Valentijnscadeau . Aan de liefde hangt ten slotte géén prijskaartje.

1. Verras met een toilettas!
Wauw. De make-up bags van Otis Batterbee zijn het perfecte cadeau voor jouw Valentijn.
Eindelijk een perfecte tas voor al haar make-upspullen. Staat ook mooi in de badkamer of op haar make-uptafel.
Succes gegarandeerd.
Je shopt de prachtige items hier.

2. Geef een fanTAStisch cadeau.

De uitgebreide collectie tassen van reisenthel biedt voor elke Valentijn wat wils.
Voor de shop-a-holic, voor de bewuste shopper, voor zakelijk gebruik of voor een uitgebreide picknick in het park... er is keuze genoeg.
Maak jouw keuze hier.

3. Voor de stoere Valentijn...
...is de Wunderkey een perfect cadeau! Deze sleutelorganizer tovert die enorme sleutelbos om tot een fashionable accessoire.
Twee vliegen in één klap: een prachtig cadeau én nooit meer zoeken naar de juiste sleutel.
Je vindt de Wunderkey hier.

4. Kies een praktisch cadeau.
En praktisch, dat zijn de Carlett trolleys zeker! Daarnaast zijn ze ook nog eens milieubewust én hip. Als dat niet het perfecte presentje is?!
Je kunt kiezen uit 2 en 4 wielen, tal van kleuren en opties.
Leuk voor hem én haar.
Ontdek de Carlett trolleys hier.

We hopen je hiermee een fijn portie inspiratie aan te bieden. Heb jij jouw keuze al gemaakt?
Fijne Valentijnsdag!